Martín Peláez Estudio transforms Madrid home, NEDU, to emulate being in the clouds


For NEDU, a private residence tucked high above the bustling historic city center of Plaza Mayor in Madrid, Spanish firm Martín Peláez Estudio opted for a selective color scheme and geometry that emulates clouds. The renovation of the historic building combines soft, curved forms with a range of custom-made furniture pieces realized in the myriad colors of the sky throughout the day.

“Our language is simple and bold, always pursuing the main concept. Our works are materialized with a careful selection of lines and a reduced but intentional material and color palette,” the firm said. This “simple and bold” ethos abounds as one enters NEDU.

Read more on aninteriormag.com.





Source link

About The Author

Scroll to Top